Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji... Celý popis
Koupit za 339 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Doprava:
49 Kč
Skladem
339 Kč
Koupit za 339 Kč
Síla přírodní fermentace. Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz
Doprava:
48 Kč
Skladem
359 Kč
Koupit za 359 Kč
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur, 1. vydání - Sandor Ellix Katz
Doprava:
25 Kč
Skladem
317 Kč
Koupit za 317 Kč
Grada Síla přírodní fermentace
Doprava:
69 Kč
Skladem
319 Kč
Koupit za 319 Kč
Grada Síla přírodní fermentace
Doprava:
zdarma
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin ? zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Vemte prosím na vědomí, že knihy máme vystavené k nahlídnutí v kamenné prodejně, kde si je naši zákazníci mohou prohlížet a pročítat. To, a stáří některých knih může mít vliv na jejich stav. Může se stát, že je kniha bude otlačená či jinak poškozená. V případě, že je kniha výrazně poničená budeme Váš telefonicky informovat o stavu knihy a domluvíme se, zda máte o knihu stále zájem.
Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin ? zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Vemte prosím na vědomí, že knihy máme vystavené k nahlídnutí v kamenné prodejně, kde si je naši zákazníci mohou prohlížet a pročítat. To, a stáří některých knih může mít vliv na jejich stav. Může se stát, že je kniha bude otlačená či jinak poškozená. V případě, že je kniha výrazně poničená budeme Váš telefonicky informovat o stavu knihy a domluvíme se, zda máte o knihu stále zájem.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2020 |
Nakladatelství | Grada |
Autor | Sandor Ellix Katz |
Počet stran | 256 |
Výrobce | Alferia |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 405 gramů |
ISBN | 978-80-271-3029-0 |